Banner 03

Στο Φροντιστήριο Μέσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοσμογνώση στη Νέα Ερυθραία το ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις  αγγίζει το 95%. Στόχος μας, η ένταξη των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, καθώς και η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη καθ’όλη την σχολική τους σταδιοδρομία.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας μας:

  • Ολιγομελή Τμήματα: Στο φροντιστήριο λειτουργούν αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 4 – 6 ατόμων που χωρίζονται βάσει των στόχων και των επιδόσεων των μαθητών.
  • Καθηγητές: Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών.
  • Τρίωρα Διαγωνίσματα: Καθ’ όλη τη σχολική χρονιά διεξάγονται τρεις κύκλοι επαναληπτικών διαγωνισμάτων που βοηθούν τους μαθητές όχι μόνο να κάνουν επαναλήψεις αλλά και να μάθουν να χειρίζονται το χρόνο τους.

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν τον αυστηρό προγραμματισμό, το σύστημα και την μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζουν. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο φροντιστήριο που αντιμετωπίζει ψυχρά τους μαθητές σαν πελάτες, αλλά συνοδοιπόροι τους, στο ταξίδι προς την επιτυχία και την επαγγελματική τους καταξίωση.

Για μας η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα, αλλά πηγή ζωής και ψυχική ανάταση. Γι’ αυτό άλλωστε, δίνουμε το 100% των γνώσεών μας και των εμπειριών μας στους μαθητές.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Στροφυλίου 5 Νέα Ερυθραία

τηλ:210-6201088

Spread the love